 |
NASLOVI | 03.01.2016 | str. 4. od 42 |
301. | Brojite kalorije, skidajte kilograme (2007) monografija |
302. | Brza & ukusna jela (2006) monografija |
303. | Brza i jednostavna jela Handslip(2002) monografija |
304. | Brza jela i slastice Čveljo(2010) monografija |
305. | Brza jela za svaki dan (2010) monografija |
306. | Brza jela (2011) monografija |
307. | Brza kuharica Keserić(2005) monografija |
308. | Brza kuharica Lane(2009) monografija |
309. | Brza kuhinja (2003) monografija |
310. | Brza proljetna kuharica (2015) monografija |
311. | Brzi deserti (2012) monografija |
312. | Brzi i zdravi obrok (2014) monografija |
313. | Brzi kuvar Mirčić(1987) monografija |
314. | Brzi kuvar Mirčić(1988) monografija |
315. | Brzi kuvar Mirčić(1990) monografija |
316. | Brzi recepti (2003) monografija |
317. | Brzo i ukusno Fleetwood(2000) monografija |
318. | Brzo kuhanje (2004) monografija |
319. | Brzo kuhanje Karačić(1990) monografija |
320. | Brzo kuhanje Karačić(1990) monografija |
321. | Brzo kuhanje Karačić(1990) monografija |
322. | Brzo pripremanje hrane (1995) monografija |
323. | Brzo, lako i ukusno! Flajpan(2006) monografija |
324. | Brzo, lako i ukusno! Flajpan(2006) monografija |
325. | Budi spremna, djevojko! Rugen(1995) monografija |
326. | Budi spremna, djevojko! Rugen(1997) monografija |
327. | Budućnost i mi Vojnić(1990) analitika (članak) |
328. | Budućnost koncepcije pakiranja namirnica, posebice mesnih proizvoda Kuzla(1999) analitika (članak) |
329. | Budžetiranje rezultata poslovanja hotela u sustavu kontrolinga Ilić(1997) monografija |
330. | Buoni ristoranti (2012) serijska publikacija |
331. | Buoni ristoranti (2012) serijska publikacija |
332. | Burda perfekt selbstschneidern (1983) monografija |
333. | Burda perfekt selbstschneidern (1984) monografija |
334. | Burda (1976) monografija |
335. | Burda (1976) monografija |
336. | Burda (1977) monografija |
337. | Burda (1977) monografija |
338. | Burda (1979) monografija |
339. | Burda (1984) monografija |
340. | Burda (1985) monografija |
341. | Burda (1985) monografija |
342. | Burda (1985) monografija |
343. | Business development in licensed retailing Lashley(2003) monografija |
344. | Ca, ča, što se nekad kuhalo na našem otoku (2014) monografija |
345. | Caffe e osterie della vecchia Dalmazia Coen(2002) monografija |
346. | Campbell's creative cooking with soup (1985) monografija |
347. | Campbell's creative cooking with soup (1985) monografija |
348. | Campbell's creative cooking with soup (1988) monografija |
349. | Campbell's microwave cookbook (1988) monografija |
350. | Campbell's microwave cookbook (1989) monografija |
351. | Canzoniere culinario Barbieri(2003) monografija |
352. | Canzoniere der dalmatinischen Kueche Barbieri(2003) monografija |
353. | Carstvo žene (1976) monografija |
354. | Cases in hospitality and tourism management (2006) monografija |
355. | Cassoni popolari nel Goriziano sloveno Miklavčič-Brezigar(2001) monografija |
356. | Chi sgionfo chi afama Lukež(2012) monografija |
357. | Chinese cooking class cookbook (1989) monografija |
358. | Chinese cooking Moore(1983) monografija |
359. | Chinese cuisine Foo(2002) monografija |
360. | Chocolate lover's cookies & brownies Ojakangas(1990) monografija |
361. | Cijene i turizam Kovač(1983) monografija |
362. | Ciljevi i prioriteti restrukturacije hotelskih poduzeća u Hrvatskoj Prohić(1993) analitika (članak) |
363. | Cjelovita vegetarijanska kuharica Graimes(2010) monografija |
364. | Classic Croatian cookbook Valcich(2003) monografija |
365. | Classic desserts Watts Cloncs(1989) monografija |
366. | Clay cookery (1988) monografija |
367. | Clay cookery (1988) monografija |
368. | Clay cookery (1990) monografija |
369. | Cocina con Microondas Ignis (1989) monografija |
370. | Cocina con microondas Philips (1989) monografija |
371. | Cocktail (1985) serijska publikacija |
372. | Cocktailboken Bevan(1987) monografija |
373. | Cocktails (2003) monografija |
374. | Color me beautiful makeup book Jackson(1988) monografija |
375. | Come mangiavamo a Fiume Gottardi(2005) monografija |
376. | Come mangiavamo Gottardi(1998) monografija |
377. | Company competitiveness and competitive advantages in tourism and hospitality Cetinski(2008) analitika (članak) |
378. | Comparative analysis of budgeting in the Slovene hotel industry Ivankovič(2011) analitika (članak) |
379. | Compendium Roche F. Hoffmann-La Roche(1948) monografija |
380. | Competence model in education and training process Kovač(2008) analitika (članak) |
381. | Complete guide to knitting (1983) monografija |
382. | Complete vegetarian cookbook (1984) monografija |
383. | Composizione chimica e valore nutritivo degli alimenti umani Koenig(1884) monografija |
384. | Computerization of reception desk business in hotel Galičić(2006) analitika (članak) |
385. | Congelazion y buena mesa (1987) monografija |
386. | Conosco un posticino --- in Croazia Dani e Sos(2002) monografija |
387. | Conservandae bonae valetudinis praecepta longe salvberrima, Regi Angliae quondam a Doctoribus Scholae Salernitanae versibus conscripta: Curio(1568) monografija |
388. | Contamination of food and agro products in the Republic of Macedonia Kendrovski(2001) analitika (članak) |
389. | Contemporary cooking (1984) monografija |
390. | Controlling als metodische Voraussetzung zur erfolgreichen Planung im Hotelbetrieb Fuchs(2000) analitika (članak) |
391. | Controlling in der Hotel und Tourismuswirtschaft Peršić(1996) analitika (članak) |
392. | Controlling u hotelskom poduzeću Avelini Holjevac(1995) analitika (članak) |
393. | Cookaway Kastav (2014) monografija |
394. | Cooking around the world with Vegeta Biluš(1999) monografija |
395. | Cooking Around the World with Vegeta Biluš(2007) monografija |
396. | Cooking around the world with Vegeta Biluš(2010) monografija |
397. | Cooking for a healthy baby Robinson(1985) monografija |
398. | Cooking with yogurt Cockburn-Smith(1984) monografija |
399. | Corporate social responsibility reporting in accordance with the new EU legislation Peršić(2015) analitika (članak) |
400. | Cosmic cuisine Jaine(1989) monografija |
 |
- 1 - | - 14 - | - 28 - | - 42 - |