 |
NASLOVI | 03.01.2016 | str. 15. od 42 |
1401. | Kako mršavjeti uz poslovne ručkove Montignac(2000) monografija |
1402. | Kako napraviti kruh Hadjiandreou(2012) monografija |
1403. | Kako obogatiti turistički proizvod privatnog smještaja u Hrvatskoj Bronzan(2003) analitika (članak) |
1404. | Kako osnažiti orijentaciju proizvodnje na hrane autoktone kvalitete Vlahović(1999) analitika (članak) |
1405. | Kako poboljšati gostoljubivost osoblja prema gostima Dronjić(1993) analitika (članak) |
1406. | Kako postati kvalitetan ugostitelj Majčica(2007) monografija |
1407. | Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan Gellatley(2001) monografija |
1408. | Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan Gellatley(2007) monografija |
1409. | Kako potaknuti proces tržišnog restrukturiranja hotelijerstva Hrvatske? Dulčić(1997) analitika (članak) |
1410. | Kako sam pojeo sebe Kostić(1986) monografija |
1411. | Kako smršaviti bez dijete Chevalier(2002) monografija |
1412. | Kako smršaviti i ostati vitak Skawinska(2002) monografija |
1413. | Kako su kuhale naše češke bake (2008) monografija |
1414. | Kako svladati visoki krvni tlak (2008) monografija |
1415. | Kako uskladiti hranu i vino Beckett(2004) monografija |
1416. | Kako uživati u piću Moore(2011) monografija |
1417. | Kako zaustaviti starenje Zebić(2008) monografija |
1418. | Kako zaustaviti starenje Zebić(2010) monografija |
1419. | Kakovost in standardizacija hrane (1988) monografija |
1420. | Kakvi ugostitelji za nekoliko godina? Ružić(1990) analitika (članak) |
1421. | Kalendar za svratištare, gostioničare, krčmare i kavanare, te ujedno strokovni priručnik (1910) serijska publikacija |
1422. | Kalendar-program zaštite voćaka Ostojić(1983) monografija |
1423. | Kalorije Bonamini(2009) monografija |
1424. | Kalte Platten Pfister(1989) monografija |
1425. | Kalv og lam Tardini(1984) monografija |
1426. | Kamini Kadlec(1991) monografija |
1427. | Kapitalne investicije - razvojna snaga hotelske industrije Karanović(2009) elektronička građa |
1428. | Kapitalne investicije - razvojna snaga hotelske industrije Karanović(2009) monografija |
1429. | Karlovačka pažuljada Regvart Muić(2009) monografija |
1430. | Karlovačka peta rijeka Regvart Muić(2013) monografija |
1431. | Karlovačko dječje odmaralište Hostel "Karlovac" d.o.o. Selce-Crikvenica Borovček(2014) monografija |
1432. | Kašice u bojama (2012) monografija |
1433. | Kašice za vaše dijete Werner(2012) monografija |
1434. | Katalog 100 najljepših kuća (2008) serijska publikacija |
1435. | Katriga moga dide Vojnović-Traživuk(2008) monografija |
1436. | Kava Brazda(2005) monografija |
1437. | Keksi Bardi(2012) monografija |
1438. | Keksi Bulteau(2014) monografija |
1439. | Ki sit ki lačan Lukež(2012) monografija |
1440. | Kids can cook (2011) monografija |
1441. | Kikkoman oriental cooking (1989) monografija |
1442. | Kineska jela (2004) monografija |
1443. | Kineska kuharica (2003) monografija |
1444. | Kineska kuharica Antolini(1998) monografija |
1445. | Kineska kuhinja (1999) monografija |
1446. | Kineska kuhinja (2002) monografija |
1447. | Kineska kuhinja Celebrini(1995) monografija |
1448. | Kineska kuhinja Mugnani(2002) monografija |
1449. | Kineska, japanska, korejska, kambodžanska i vijetnamska kuhinja (2007) monografija |
1450. | Kisela i slana zimnica (2011) monografija |
1451. | Kiseli kupus za zdravlje i vitkost Linditsch(2002) monografija |
1452. | Kitchen remodeling made easy (1980) monografija |
1453. | Klasična jela od ribe i plodova mora Wilson(1999) monografija |
1454. | Klasična jela od riže Wilson(1999) monografija |
1455. | Klasični kolači Wadey(2002) monografija |
1456. | Klasifikacija i kategorizacija objekata turističke ponude Jugoslavije Mandarić(1990) analitika (članak) |
1457. | Klasifikacija i kategorizacija objekata turističke ponude Mandarić(1990) analitika (članak) |
1458. | Klasifikacija i kategorizacija objekata turističke ponude Mandarić(1990) analitika (članak) |
1459. | Klasifikacija i kategorizacija objekata turističke ponude Mandarić(1990) analitika (članak) |
1460. | Klice Cukrov(2004) monografija |
1461. | Klice Cukrov(2010) monografija |
1462. | Klinička i biološka ispitivanja preparata za dojenačku prehranu proizvodnje "Podravka" - Koprivnica (1971) monografija |
1463. | Knowledge management as a new managerial paradigm Karamarko(2009) analitika (članak) |
1464. | Knj. 2 (1981) monografija |
1465. | Knj. 2 (1998) monografija |
1466. | Knjiga kolača Ambrožić(1994) monografija |
1467. | Knjiga kolača Kovač(1995) monografija |
1468. | Knjiga kuharstva Vučetić(1995) monografija |
1469. | Knjiga kuharstva Vučetić(2004) monografija |
1470. | Knjiga kuharstva Vučetić(2005) monografija |
1471. | Knjiga o kavi Perry(2013) monografija |
1472. | Knjiga o octu Thacker(1997) monografija |
1473. | Knjiga o octu Thacker(2001) monografija |
1474. | Knjiga ribljih specijaliteta Žmikić(1996) monografija |
1475. | Knjiga ribljih specijaliteta Žmikić(2001) monografija |
1476. | Knjiga šminkanja (2009) monografija |
1477. | Knjiga za domaćicu Bernas-Belošević(1937) monografija |
1478. | Knjiga za svaku djevojčicu Babić(2010) monografija |
1479. | Knjiga za svaku kuharicu (1994) monografija |
1480. | Knjiga za svaku ženu (1952) monografija |
1481. | Knjiga za svaku ženu (1957) monografija |
1482. | Knjiga za svaku ženu (1961) monografija |
1483. | Knjiga za svaku ženu (1965) monografija |
1484. | Knjiga za svaku ženu (1968) monografija |
1485. | Knjiga za svaku ženu (1972) monografija |
1486. | Knjiga za svaku ženu (1973) monografija |
1487. | Knjiga za svaku ženu (1973) monografija |
1488. | Knjiga za svaku ženu (1981) monografija |
1489. | Knjiga za svaku ženu (1986) monografija |
1490. | Kobasice Kovačević(2009) monografija |
1491. | Koch und Kellermeisterey/ von allen Speisen/ Getraenck und Gerichten/ allerhandt art kunstlich und wol zu kochen/ einmachen und bireiten (1576) monografija |
1492. | Kod Ane Ugarković(2010) monografija |
1493. | Kod Ane Ugarković(20??) monografija |
1494. | Kod Yvesa Prtenjača(2010) monografija |
1495. | Kodeks poslovanja "IHA - FUAAV" [Association internationale de l'hotellerie - Federation universelle des associations d'agences de voyages] 1991. Šmid(1994) analitika (članak) |
1496. | Kodeks poslovanja za odnose hotelijera i putničkih agencija Ćesić(2004) analitika (članak) |
1497. | Koestlich kochen fuer alle Tage (1984) monografija |
1498. | Koestliche Crepes & Omelettes herzhaft und suess Norwak(1990) monografija |
1499. | Koestliche Schlemereien aus der Mikrowelle (1988) monografija |
1500. | Koestliche Schlemmereien aus der Mikrowelle (1989) monografija |
 |
- 1 - | - 14 - | - 28 - | - 42 - |