NASLOVI
03.01.2016
str. 27. od 42
2601.
Poriluk
Stubljar(2012)
analitika (članak)
2602.
Porodični kuvar
(1986)
monografija
2603.
Porodični kuvar
(1987)
monografija
2604.
Posebne uzance u trgovini na malo
(1995)
monografija
2605.
Posebne uzance u ugostiteljstvu
(1996)
monografija
2606.
Posebne uzance u ugostiteljstvu
Gorenc(1984)
monografija
2607.
Posebne uzance u ugostiteljstvu
Humski(1995)
analitika (članak)
2608.
Posebne uzance u ugostiteljstvu
Mandarić(1995)
analitika (članak)
2609.
Posebne uzanse o ugostiteljstvu
(1984)
monografija
2610.
Posebne uzanse o ugostiteljstvu
(1984)
monografija
2611.
Posebnosti odlučivanja hotelskih menadžera u Hrvatskoj i priključenje znanstveno-tehnološkom razvoju Europe
Brajdić(2002)
analitika (članak)
2612.
Posebnosti odlučivanja u velikim hotelskim poduzećima u Hrvatskoj
Brajdić(1999)
analitika (članak)
2613.
Poslanice sladokuscima
Marčić(2005)
monografija
2614.
Poslovanje barova
Marošević(1992)
monografija
2615.
Poslovanje barova
Marošević(1996)
monografija
2616.
Poslovanje i upravljanje standardima turističkog ugostiteljstva
Pirija(2006)
monografija
2617.
Poslovanje ugostiteljskog poduzeća
Grabovac(2002)
monografija
2618.
Poslovna i razvojna politika Grand Hotela Adriatic Opatija
Čudina(2008)
elektronička građa
2619.
Poslovna i razvojna politika Grand Hotela Adriatic Opatija
Čudina(2008)
monografija
2620.
Poslovna informatika
Panian(1999)
monografija
2621.
Poslovna izvrsnost hotela u okruženju informacijsko-komunikacijske tehnologije
Poropat(2013)
elektronička građa
2622.
Poslovna izvrsnost hotela u okruženju informacijsko-komunikacijske tehnologije
Poropat(2013)
monografija
2623.
Poslovna izvrsnost i konzalting u malim i srednjim hotelskim poduzećima u Hrvatskoj
Brajković(2009)
monografija
2624.
Posna jela Velikog petka
(2012)
monografija
2625.
Possibilities and limitations for the introduction of the USALI standard in the Slovene hotel companies
Ivanković(2002)
analitika (članak)
2626.
Postati lepa za 24 sata
Shelmire(1988)
monografija
2627.
Postati lepa za 24 sata
Shelmire(1990)
monografija
2628.
Postojeće stanje i budućnost uporabe sustava individualiziranja troškova grijanja i tople vode u zgradarstvu Hrvatske
Rajić(2000)
analitika (članak)
2629.
Potato cookery
Collister(1984)
monografija
2630.
Potencijali autentične enogastronomije Istre u kreiranju kvalitetne turističke ponude
Radosavljević(2006)
monografija
2631.
Potpuni vodič kroz Feng Shui
Hale(2002)
monografija
2632.
Potreba uvođenja specifične prehrambene ponude u zdravstvenom turizmu
Pletikosa-Curić(1996)
analitika (članak)
2633.
Povijesni razvoj gastronomske ponude hrvatskog dijela istarskog poluotoka
Rudan(2015)
analitika (članak)
2634.
Povijesni razvoj kuhinje Makarskog primorja
Gareljić(1990)
analitika (članak)
2635.
Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva
Ivanišević(2015)
monografija
2636.
Povijest dubrovačkog hotelijerstva
Lucianović(2014)
monografija
2637.
Povijest namještaja
Pinterović(1952)
monografija
2638.
Povijest turizma i ugostiteljstva Raba
Turk(1994)
monografija
2639.
Povratak Golog kuhara
Oliver(2003)
monografija
2640.
Povratak prirodi znači povratak u zdravi i dugi život
Trupac(2005)
monografija
2641.
Povrćarstvo i kuharstvo
(1907)
monografija
2642.
Povrće - slasno i zdravo
(2010)
monografija
2643.
Povrće - slasno i zdravo
(2010)
monografija
2644.
Povrće Dr. Oetker
(1987)
monografija
2645.
Povrće i prilozi
(2010)
monografija
2646.
Povrće s maslinovim uljem
Bulimbašić(2014)
monografija
2647.
Povrće u kuhinji
Feslikenian(2003)
monografija
2648.
Povrće za zdravlje i vitalnost
(2007)
monografija
2649.
Povrće za zdravlje u kulinarstvu za lepotu
Veljković(1990)
monografija
2650.
Povrće
(2006)
monografija
2651.
Povrće
Treber(2012)
monografija
2652.
Poznavanje robe
Kukić(1983)
monografija
2653.
Poznavanje sirovina
Aleksić(1984)
monografija
2654.
Poznavanje živežnih namirnica
Vajić(1957)
monografija
2655.
Praktičen gotvač
(1985)
monografija
2656.
Praktična kuharica
Marjanović-Radica(1991)
monografija
2657.
Praktična kuharica
Zakonjšek-Žagar(1957)
monografija
2658.
Praktična kuharica
Zakonjšek-Žagar(1959)
monografija
2659.
Praktična kuharica
Zakonjšek-Žagar(1960)
monografija
2660.
Praktična kuharica
Zakonjšek-Žagar(1962)
monografija
2661.
Praktična kuharica
Zakonjšek-Žagar(1986)
monografija
2662.
Praktični Feng shui
Brown(2000)
monografija
2663.
Praktični feng shui
Brown(2002)
monografija
2664.
Praktični feng shui
Brown(2005)
monografija
2665.
Praktični feng shui
Craze(1998)
monografija
2666.
Praktični savjeti
(1997)
serijska publikacija
2667.
Prastara žrnovska i pupnatska jela
(2007)
monografija
2668.
Prati ili kemijski čistiti gornju odjeću
Pezelj(1992)
analitika (članak)
2669.
Prava jela za vaše srce
(2011)
monografija
2670.
Pravila o poslovanju u radničko-službeničkim restoranima
(1948)
monografija
2671.
Pravila za 21. stoljeće
Njirić(1995)
analitika (članak)
2672.
Pravilnik i uputstvo o kategorizaciji ugostiteljskih objekata za smještaj
(1969)
monografija
2673.
Pravilnik Jadranskog hotelijerskog saveza
(1929)
monografija
2674.
Pravilnik o gostionicama, kafanama i ostalim radnjama sa alkoholnim pićem
Markota(1925)
monografija
2675.
Pravilnik o klasifikaciji, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata
(1993)
monografija
2676.
Pravilnik o minimalnim tehničkim uvjetima i o kategorizaciji ugostiteljskih objekata
(1989)
monografija
2677.
Pravilnik o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objakata
(1998)
monografija
2678.
Pravilnik o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata
(1995)
monografija
2679.
Pravilnim izborom i pohranjivanjem namirnica čuvajte svoje zdravlje
(2001)
monografija
2680.
Pravilnom ishranom do zdravlja
Grant(1991)
monografija
2681.
Predjela i grickalice
Villa(2013)
monografija
2682.
Predjela i juhe
(1994)
monografija
2683.
Predjela i mala jela
(2004)
monografija
2684.
Predjela
(2006)
monografija
2685.
Predjela
(2006)
monografija
2686.
Predjela
Bardi(2003)
monografija
2687.
Prednosti otvorenih sistema za hotelsko poslovanje
Dragojlović(1990)
analitika (članak)
2688.
Predviđanje prodaje u hotelijerstvu primjenom odabranih modela prognoziranja
Vrtiprah(1996)
analitika (članak)
2689.
Prehrambena roba
Šimundić(2008)
monografija
2690.
Prehrambeni proizvodi i pića
Ljubisavljević(1987)
monografija
2691.
Prehrambeni standard za planiranje prehrane djece u dječjem vrtiću - jelovnici i normativi
(2007)
monografija
2692.
Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo 1
Lelas(2006)
monografija
2693.
Prehrana bosanskog izaslanika Omer-bega Babića i njegove pratnje u splitskom lazaretu
Šimunković(2000)
analitika (članak)
2694.
Prehrana kroničnih bubrežnih bolesnika
Slobođanac(2010)
monografija
2695.
Prehrana na Goriškem
(2002)
monografija
2696.
Prehrana osoba na dijalizi
Moretti(2009)
monografija
2697.
Prehrana ribom u zdravlju i bolesti
Perović(2000)
monografija
2698.
Prehrana tijekom bolesti
Verbanac(2006)
monografija
2699.
Prehrana u body buildingu
Perkov(1998)
monografija
2700.
Prehrana u kući Garagnin tijekom XVIII. stoljeća
Celio Cega(2000)
analitika (članak)
- 1 -
- 14 -
- 28 -
- 42 -
Jednostavno pretraživanje
|
Složeno pretraživanje
|
Primjeri
|
Mreža knjižnica
|
Početak
© 2008
Unibis