str.26/ 42 NASLOVI 03.01.2016str. 27. od 42 
2601.   Poriluk Stubljar(2012) analitika (članak)
2602.   Porodični kuvar (1986) monografija
2603.   Porodični kuvar (1987) monografija
2604.   Posebne uzance u trgovini na malo (1995) monografija
2605.   Posebne uzance u ugostiteljstvu (1996) monografija
2606.   Posebne uzance u ugostiteljstvu Gorenc(1984) monografija
2607.   Posebne uzance u ugostiteljstvu Humski(1995) analitika (članak)
2608.   Posebne uzance u ugostiteljstvu Mandarić(1995) analitika (članak)
2609.   Posebne uzanse o ugostiteljstvu (1984) monografija
2610.   Posebne uzanse o ugostiteljstvu (1984) monografija
2611.   Posebnosti odlučivanja hotelskih menadžera u Hrvatskoj i priključenje znanstveno-tehnološkom razvoju Europe Brajdić(2002) analitika (članak)
2612.   Posebnosti odlučivanja u velikim hotelskim poduzećima u Hrvatskoj Brajdić(1999) analitika (članak)
2613.   Poslanice sladokuscima Marčić(2005) monografija
2614.   Poslovanje barova Marošević(1992) monografija
2615.   Poslovanje barova Marošević(1996) monografija
2616.   Poslovanje i upravljanje standardima turističkog ugostiteljstva Pirija(2006) monografija
2617.   Poslovanje ugostiteljskog poduzeća Grabovac(2002) monografija
2618.   Poslovna i razvojna politika Grand Hotela Adriatic Opatija Čudina(2008) elektronička građa
2619.   Poslovna i razvojna politika Grand Hotela Adriatic Opatija Čudina(2008) monografija
2620.   Poslovna informatika Panian(1999) monografija
2621.   Poslovna izvrsnost hotela u okruženju informacijsko-komunikacijske tehnologije Poropat(2013) elektronička građa
2622.   Poslovna izvrsnost hotela u okruženju informacijsko-komunikacijske tehnologije Poropat(2013) monografija
2623.   Poslovna izvrsnost i konzalting u malim i srednjim hotelskim poduzećima u Hrvatskoj Brajković(2009) monografija
2624.   Posna jela Velikog petka (2012) monografija
2625.   Possibilities and limitations for the introduction of the USALI standard in the Slovene hotel companies Ivanković(2002) analitika (članak)
2626.   Postati lepa za 24 sata Shelmire(1988) monografija
2627.   Postati lepa za 24 sata Shelmire(1990) monografija
2628.   Postojeće stanje i budućnost uporabe sustava individualiziranja troškova grijanja i tople vode u zgradarstvu Hrvatske Rajić(2000) analitika (članak)
2629.   Potato cookery Collister(1984) monografija
2630.   Potencijali autentične enogastronomije Istre u kreiranju kvalitetne turističke ponude Radosavljević(2006) monografija
2631.   Potpuni vodič kroz Feng Shui Hale(2002) monografija
2632.   Potreba uvođenja specifične prehrambene ponude u zdravstvenom turizmu Pletikosa-Curić(1996) analitika (članak)
2633.   Povijesni razvoj gastronomske ponude hrvatskog dijela istarskog poluotoka Rudan(2015) analitika (članak)
2634.   Povijesni razvoj kuhinje Makarskog primorja Gareljić(1990) analitika (članak)
2635.   Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva Ivanišević(2015) monografija
2636.   Povijest dubrovačkog hotelijerstva Lucianović(2014) monografija
2637.   Povijest namještaja Pinterović(1952) monografija
2638.   Povijest turizma i ugostiteljstva Raba Turk(1994) monografija
2639.   Povratak Golog kuhara Oliver(2003) monografija
2640.   Povratak prirodi znači povratak u zdravi i dugi život Trupac(2005) monografija
2641.   Povrćarstvo i kuharstvo (1907) monografija
2642.   Povrće - slasno i zdravo (2010) monografija
2643.   Povrće - slasno i zdravo (2010) monografija
2644.   Povrće Dr. Oetker (1987) monografija
2645.   Povrće i prilozi (2010) monografija
2646.   Povrće s maslinovim uljem Bulimbašić(2014) monografija
2647.   Povrće u kuhinji Feslikenian(2003) monografija
2648.   Povrće za zdravlje i vitalnost (2007) monografija
2649.   Povrće za zdravlje u kulinarstvu za lepotu Veljković(1990) monografija
2650.   Povrće (2006) monografija
2651.   Povrće Treber(2012) monografija
2652.   Poznavanje robe Kukić(1983) monografija
2653.   Poznavanje sirovina Aleksić(1984) monografija
2654.   Poznavanje živežnih namirnica Vajić(1957) monografija
2655.   Praktičen gotvač (1985) monografija
2656.   Praktična kuharica Marjanović-Radica(1991) monografija
2657.   Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1957) monografija
2658.   Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1959) monografija
2659.   Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1960) monografija
2660.   Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1962) monografija
2661.   Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1986) monografija
2662.   Praktični Feng shui Brown(2000) monografija
2663.   Praktični feng shui Brown(2002) monografija
2664.   Praktični feng shui Brown(2005) monografija
2665.   Praktični feng shui Craze(1998) monografija
2666.   Praktični savjeti (1997) serijska publikacija
2667.   Prastara žrnovska i pupnatska jela (2007) monografija
2668.   Prati ili kemijski čistiti gornju odjeću Pezelj(1992) analitika (članak)
2669.   Prava jela za vaše srce (2011) monografija
2670.   Pravila o poslovanju u radničko-službeničkim restoranima (1948) monografija
2671.   Pravila za 21. stoljeće Njirić(1995) analitika (članak)
2672.   Pravilnik i uputstvo o kategorizaciji ugostiteljskih objekata za smještaj (1969) monografija
2673.   Pravilnik Jadranskog hotelijerskog saveza (1929) monografija
2674.   Pravilnik o gostionicama, kafanama i ostalim radnjama sa alkoholnim pićem Markota(1925) monografija
2675.   Pravilnik o klasifikaciji, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata (1993) monografija
2676.   Pravilnik o minimalnim tehničkim uvjetima i o kategorizaciji ugostiteljskih objekata (1989) monografija
2677.   Pravilnik o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objakata (1998) monografija
2678.   Pravilnik o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata (1995) monografija
2679.   Pravilnim izborom i pohranjivanjem namirnica čuvajte svoje zdravlje (2001) monografija
2680.   Pravilnom ishranom do zdravlja Grant(1991) monografija
2681.   Predjela i grickalice Villa(2013) monografija
2682.   Predjela i juhe (1994) monografija
2683.   Predjela i mala jela (2004) monografija
2684.   Predjela (2006) monografija
2685.   Predjela (2006) monografija
2686.   Predjela Bardi(2003) monografija
2687.   Prednosti otvorenih sistema za hotelsko poslovanje Dragojlović(1990) analitika (članak)
2688.   Predviđanje prodaje u hotelijerstvu primjenom odabranih modela prognoziranja Vrtiprah(1996) analitika (članak)
2689.   Prehrambena roba Šimundić(2008) monografija
2690.   Prehrambeni proizvodi i pića Ljubisavljević(1987) monografija
2691.   Prehrambeni standard za planiranje prehrane djece u dječjem vrtiću - jelovnici i normativi (2007) monografija
2692.   Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo 1 Lelas(2006) monografija
2693.   Prehrana bosanskog izaslanika Omer-bega Babića i njegove pratnje u splitskom lazaretu Šimunković(2000) analitika (članak)
2694.   Prehrana kroničnih bubrežnih bolesnika Slobođanac(2010) monografija
2695.   Prehrana na Goriškem (2002) monografija
2696.   Prehrana osoba na dijalizi Moretti(2009) monografija
2697.   Prehrana ribom u zdravlju i bolesti Perović(2000) monografija
2698.   Prehrana tijekom bolesti Verbanac(2006) monografija
2699.   Prehrana u body buildingu Perkov(1998) monografija
2700.   Prehrana u kući Garagnin tijekom XVIII. stoljeća Celio Cega(2000) analitika (članak)
str.28/ 42 - 1 -- 14 -- 28 -- 42 -
Jednostavno pretraživanje | Složeno pretraživanje | Primjeri | Mreža knjižnica | Početak
nazad
© 2008 Unibis