 |
NASLOVI | 03.01.2016 | str. 27. od 42 |
2601. | Poriluk Stubljar(2012) analitika (članak) |
2602. | Porodični kuvar (1986) monografija |
2603. | Porodični kuvar (1987) monografija |
2604. | Posebne uzance u trgovini na malo (1995) monografija |
2605. | Posebne uzance u ugostiteljstvu (1996) monografija |
2606. | Posebne uzance u ugostiteljstvu Gorenc(1984) monografija |
2607. | Posebne uzance u ugostiteljstvu Humski(1995) analitika (članak) |
2608. | Posebne uzance u ugostiteljstvu Mandarić(1995) analitika (članak) |
2609. | Posebne uzanse o ugostiteljstvu (1984) monografija |
2610. | Posebne uzanse o ugostiteljstvu (1984) monografija |
2611. | Posebnosti odlučivanja hotelskih menadžera u Hrvatskoj i priključenje znanstveno-tehnološkom razvoju Europe Brajdić(2002) analitika (članak) |
2612. | Posebnosti odlučivanja u velikim hotelskim poduzećima u Hrvatskoj Brajdić(1999) analitika (članak) |
2613. | Poslanice sladokuscima Marčić(2005) monografija |
2614. | Poslovanje barova Marošević(1992) monografija |
2615. | Poslovanje barova Marošević(1996) monografija |
2616. | Poslovanje i upravljanje standardima turističkog ugostiteljstva Pirija(2006) monografija |
2617. | Poslovanje ugostiteljskog poduzeća Grabovac(2002) monografija |
2618. | Poslovna i razvojna politika Grand Hotela Adriatic Opatija Čudina(2008) elektronička građa |
2619. | Poslovna i razvojna politika Grand Hotela Adriatic Opatija Čudina(2008) monografija |
2620. | Poslovna informatika Panian(1999) monografija |
2621. | Poslovna izvrsnost hotela u okruženju informacijsko-komunikacijske tehnologije Poropat(2013) elektronička građa |
2622. | Poslovna izvrsnost hotela u okruženju informacijsko-komunikacijske tehnologije Poropat(2013) monografija |
2623. | Poslovna izvrsnost i konzalting u malim i srednjim hotelskim poduzećima u Hrvatskoj Brajković(2009) monografija |
2624. | Posna jela Velikog petka (2012) monografija |
2625. | Possibilities and limitations for the introduction of the USALI standard in the Slovene hotel companies Ivanković(2002) analitika (članak) |
2626. | Postati lepa za 24 sata Shelmire(1988) monografija |
2627. | Postati lepa za 24 sata Shelmire(1990) monografija |
2628. | Postojeće stanje i budućnost uporabe sustava individualiziranja troškova grijanja i tople vode u zgradarstvu Hrvatske Rajić(2000) analitika (članak) |
2629. | Potato cookery Collister(1984) monografija |
2630. | Potencijali autentične enogastronomije Istre u kreiranju kvalitetne turističke ponude Radosavljević(2006) monografija |
2631. | Potpuni vodič kroz Feng Shui Hale(2002) monografija |
2632. | Potreba uvođenja specifične prehrambene ponude u zdravstvenom turizmu Pletikosa-Curić(1996) analitika (članak) |
2633. | Povijesni razvoj gastronomske ponude hrvatskog dijela istarskog poluotoka Rudan(2015) analitika (članak) |
2634. | Povijesni razvoj kuhinje Makarskog primorja Gareljić(1990) analitika (članak) |
2635. | Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva Ivanišević(2015) monografija |
2636. | Povijest dubrovačkog hotelijerstva Lucianović(2014) monografija |
2637. | Povijest namještaja Pinterović(1952) monografija |
2638. | Povijest turizma i ugostiteljstva Raba Turk(1994) monografija |
2639. | Povratak Golog kuhara Oliver(2003) monografija |
2640. | Povratak prirodi znači povratak u zdravi i dugi život Trupac(2005) monografija |
2641. | Povrćarstvo i kuharstvo (1907) monografija |
2642. | Povrće - slasno i zdravo (2010) monografija |
2643. | Povrće - slasno i zdravo (2010) monografija |
2644. | Povrće Dr. Oetker (1987) monografija |
2645. | Povrće i prilozi (2010) monografija |
2646. | Povrće s maslinovim uljem Bulimbašić(2014) monografija |
2647. | Povrće u kuhinji Feslikenian(2003) monografija |
2648. | Povrće za zdravlje i vitalnost (2007) monografija |
2649. | Povrće za zdravlje u kulinarstvu za lepotu Veljković(1990) monografija |
2650. | Povrće (2006) monografija |
2651. | Povrće Treber(2012) monografija |
2652. | Poznavanje robe Kukić(1983) monografija |
2653. | Poznavanje sirovina Aleksić(1984) monografija |
2654. | Poznavanje živežnih namirnica Vajić(1957) monografija |
2655. | Praktičen gotvač (1985) monografija |
2656. | Praktična kuharica Marjanović-Radica(1991) monografija |
2657. | Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1957) monografija |
2658. | Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1959) monografija |
2659. | Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1960) monografija |
2660. | Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1962) monografija |
2661. | Praktična kuharica Zakonjšek-Žagar(1986) monografija |
2662. | Praktični Feng shui Brown(2000) monografija |
2663. | Praktični feng shui Brown(2002) monografija |
2664. | Praktični feng shui Brown(2005) monografija |
2665. | Praktični feng shui Craze(1998) monografija |
2666. | Praktični savjeti (1997) serijska publikacija |
2667. | Prastara žrnovska i pupnatska jela (2007) monografija |
2668. | Prati ili kemijski čistiti gornju odjeću Pezelj(1992) analitika (članak) |
2669. | Prava jela za vaše srce (2011) monografija |
2670. | Pravila o poslovanju u radničko-službeničkim restoranima (1948) monografija |
2671. | Pravila za 21. stoljeće Njirić(1995) analitika (članak) |
2672. | Pravilnik i uputstvo o kategorizaciji ugostiteljskih objekata za smještaj (1969) monografija |
2673. | Pravilnik Jadranskog hotelijerskog saveza (1929) monografija |
2674. | Pravilnik o gostionicama, kafanama i ostalim radnjama sa alkoholnim pićem Markota(1925) monografija |
2675. | Pravilnik o klasifikaciji, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata (1993) monografija |
2676. | Pravilnik o minimalnim tehničkim uvjetima i o kategorizaciji ugostiteljskih objekata (1989) monografija |
2677. | Pravilnik o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objakata (1998) monografija |
2678. | Pravilnik o razvrstavanju, minimalnim uvjetima i kategorizaciji ugostiteljskih objekata (1995) monografija |
2679. | Pravilnim izborom i pohranjivanjem namirnica čuvajte svoje zdravlje (2001) monografija |
2680. | Pravilnom ishranom do zdravlja Grant(1991) monografija |
2681. | Predjela i grickalice Villa(2013) monografija |
2682. | Predjela i juhe (1994) monografija |
2683. | Predjela i mala jela (2004) monografija |
2684. | Predjela (2006) monografija |
2685. | Predjela (2006) monografija |
2686. | Predjela Bardi(2003) monografija |
2687. | Prednosti otvorenih sistema za hotelsko poslovanje Dragojlović(1990) analitika (članak) |
2688. | Predviđanje prodaje u hotelijerstvu primjenom odabranih modela prognoziranja Vrtiprah(1996) analitika (članak) |
2689. | Prehrambena roba Šimundić(2008) monografija |
2690. | Prehrambeni proizvodi i pića Ljubisavljević(1987) monografija |
2691. | Prehrambeni standard za planiranje prehrane djece u dječjem vrtiću - jelovnici i normativi (2007) monografija |
2692. | Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo 1 Lelas(2006) monografija |
2693. | Prehrana bosanskog izaslanika Omer-bega Babića i njegove pratnje u splitskom lazaretu Šimunković(2000) analitika (članak) |
2694. | Prehrana kroničnih bubrežnih bolesnika Slobođanac(2010) monografija |
2695. | Prehrana na Goriškem (2002) monografija |
2696. | Prehrana osoba na dijalizi Moretti(2009) monografija |
2697. | Prehrana ribom u zdravlju i bolesti Perović(2000) monografija |
2698. | Prehrana tijekom bolesti Verbanac(2006) monografija |
2699. | Prehrana u body buildingu Perkov(1998) monografija |
2700. | Prehrana u kući Garagnin tijekom XVIII. stoljeća Celio Cega(2000) analitika (članak) |
 |
- 1 - | - 14 - | - 28 - | - 42 - |