str.34/ 42 NASLOVI 03.01.2016str. 35. od 42 
3401.   Tajne koprivine kuhinje (2011) monografija
3402.   Tajne kuhinje (1995) serijska publikacija
3403.   Tajne zdravog života Dvornik(1998) monografija
3404.   Tako me mama učila Gaši(2012) monografija
3405.   Tako su kuhale naše bake (1982) monografija
3406.   Talijanska jela (2004) monografija
3407.   Talijanska kuharica (2010) monografija
3408.   Talijanska kuharica D'Acampo(2010) monografija
3409.   Talijanska kuharica Janjić(2010) monografija
3410.   Talijanska kuhinja (1999) monografija
3411.   Talijanska kuhinja (2002) monografija
3412.   Talijanska kuhinja (2002) monografija
3413.   Talijanska kuhinja Brogi(2002) monografija
3414.   Talijanska kuhinja Celebrini(1990) monografija
3415.   Talijanska kuhinja Celebrini(1995) monografija
3416.   Talijanska kuhinja Wilson(1999) monografija
3417.   Talijanske pizze Criscitello(2000) monografija
3418.   Talijanski za hotelijere Luppi(1983) monografija
3419.   Taoistički Feng shui Levitt(2003) monografija
3420.   Tarla Dalal's new Indian vegeterian cookery (1986) monografija
3421.   Taste of tradition - a book of traditional Slavonian and Istrian recipes (2014) monografija
3422.   Tatina kuharica Kralj(2010) monografija
3423.   Tatina studentska kuharica Adum(2003) monografija
3424.   Teatar u pjatu Grbić(2010) monografija
3425.   Technology strategies for the hospitality industry Nyheim(2012) monografija
3426.   Teen moda Munđa-Kobasić(2004) monografija
3427.   Tehničke i ekonomske značajke različitih sustava individualiziranja troškova grijanja Rajić(2001) analitika (članak)
3428.   Tehnika poslovanja u ugostiteljstvu Kerčmar(1990) monografija
3429.   Tehnologija gotovih jela Oluški(1983) monografija
3430.   Teil 2 (2011) monografija
3431.   Teletina (2001) monografija
3432.   Tendencije alokacije budžeta domaćinstva u zemljama poduzetničke ekonomije Denona Bogović(1993) analitika (članak)
3433.   Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri Ružić(2003) monografija
3434.   Teorija kroja za dječju odjeću Mikulandra(1961) monografija
3435.   Teorija kroja za mušku odjeću Centner(1960) monografija
3436.   Teorija kroja Mikulandra(1958) monografija
3437.   Teorija kroja Mikulandra(1965) monografija
3438.   Teorija krojenja Mikulandra(1967) monografija
3439.   Teorija krojenja Mikulandra(1968) monografija
3440.   Teorija krojenja Mikulandra(1973) monografija
3441.   Teorija krojenja Mikulandra(1984) monografija
3442.   Teorija krojenja Mikulandra(1984) monografija
3443.   Teorija krojki Mikulandra(1969) monografija
3444.   Terase i balkoni Strukić(2015) monografija
3445.   Testenine Dr. Oetker (1987) monografija
3446.   The American family cookbook Westland(1984) monografija
3447.   The analysis of competitive forces: the case of hotel enterprises Ogorelc(2005) analitika (članak)
3448.   The art of Croatian cooking Božin(1997) monografija
3449.   The Athenian lamp industry and lamp trade from the fourth to the sixth century Karivieri(1999) analitika (članak)
3450.   The big book of residentials (2004) monografija
3451.   The book of decorative furniture Foley(1910) monografija
3452.   The business of hotels Medlik(2000) monografija
3453.   The chilli cookbook Gunn(1985) monografija
3454.   The Clothes, foods and houses of Korea (2005) film / video
3455.   The complete Asian cookbook Tan(1984) monografija
3456.   The complete book of microwave cooking Bowen(1989) monografija
3457.   The determinants of quality signalling using star rating in the hotel industry of Croatia Šergo(2015) analitika (članak)
3458.   The diabetic cookbook Russell Taylor(1984) monografija
3459.   The diabetic cookbook Russell Taylor(1985) monografija
3460.   The dictionary of interior design Pegler(1967) monografija
3461.   The effects of selected macroeconomic variables on the presence of foreign hotels in Croatia Novak(2011) analitika (članak)
3462.   The family business in tourism and hospitality Getz(2004) monografija
3463.   The food processor cookbook Spencer(1984) monografija
3464.   The frequency of Bacillus cereus findings in some food products Jakšić(1996) analitika (članak)
3465.   The globalization of tourism and hospitality Knowles(2001) monografija
3466.   The Guggenheim museum Bilbao and Basque high cuisine Plaza(2001) analitika (članak)
3467.   The hotel enterprise: a business system of project business on the tourism business market Berc-Radišić(2007) analitika (članak)
3468.   The i diet D'Acampo(2010) monografija
3469.   The impact of national culture on corporate culture in global hotel companies Cerović(2006) analitika (članak)
3470.   The influence information technology on the development of human resources in the hotel industry Galičić(2001) analitika (članak)
3471.   The integration of Croatian hotel industry into the standard European and international performance measurement system Avelini Holjevac(2003) analitika (članak)
3472.   The international wine and food society's guide to bakery Floris(1970) monografija
3473.   The International wine and food society's guide to german cookery Adam(1970) monografija
3474.   The international wine and food society's guide to soups Howe(1970) monografija
3475.   The Istrian cuisine - new recipes and tastes Semenčić(2012) monografija
3476.   The lamps of Tiffany studios Feldstein(1992) monografija
3477.   The little book of cases in hospitality management Tesone(2006) monografija
3478.   The lodging and food services industry Lattin(2014) monografija
3479.   The Macmillan guide to home nursing Hastings(1986) monografija
3480.   The Muffin cookbook (1990) monografija
3481.   The needlecraft book Gordon(2010) monografija
3482.   The new complete book of home remodeling, improvement and repair Watkins(1979) monografija
3483.   The new illustrated do-it-yourself manual Hufnagle(1988) monografija
3484.   The new strategic orientation in innovating hospitality logistic system Stipanović(2014) analitika (članak)
3485.   The outdoor beauty and fitness book Brinkley(1983) monografija
3486.   The Oxford companion to food Davidson(1999) monografija
3487.   The perfect fit Howarth(1985) monografija
3488.   The perfect fit Howarth(1985) monografija
3489.   The procurement process in the hotel industry Pavia(2007) analitika (članak)
3490.   The quality of hotel performance Avelini Holjevac(2000) analitika (članak)
3491.   The recipes of "The Batana House" Ferrara(2006) monografija
3492.   The Regent Esplanade Zagreb (2006) serijska publikacija
3493.   The restaurant manager's handbook Brown(2007) monografija
3494.   The restaurant Walker(2010) monografija
3495.   The right food for your kids Templeton(1985) monografija
3496.   The role of hotel management and factors of organizational success Pavia(2006) analitika (članak)
3497.   The Roman cookery of Apicius (1993) monografija
3498.   The secret of make up Petrić(2006) monografija
3499.   The sheep and its gifts Dlačić(2013) monografija
3500.   The smells and tastes of Dalmatian cuisine Ivić(2004) monografija
str.36/ 42 - 1 -- 14 -- 28 -- 42 -
Jednostavno pretraživanje | Složeno pretraživanje | Primjeri | Mreža knjižnica | Početak
nazad
© 2008 Unibis