 |
NASLOVI | 03.01.2016 | str. 35. od 42 |
3401. | Tajne koprivine kuhinje (2011) monografija |
3402. | Tajne kuhinje (1995) serijska publikacija |
3403. | Tajne zdravog života Dvornik(1998) monografija |
3404. | Tako me mama učila Gaši(2012) monografija |
3405. | Tako su kuhale naše bake (1982) monografija |
3406. | Talijanska jela (2004) monografija |
3407. | Talijanska kuharica (2010) monografija |
3408. | Talijanska kuharica D'Acampo(2010) monografija |
3409. | Talijanska kuharica Janjić(2010) monografija |
3410. | Talijanska kuhinja (1999) monografija |
3411. | Talijanska kuhinja (2002) monografija |
3412. | Talijanska kuhinja (2002) monografija |
3413. | Talijanska kuhinja Brogi(2002) monografija |
3414. | Talijanska kuhinja Celebrini(1990) monografija |
3415. | Talijanska kuhinja Celebrini(1995) monografija |
3416. | Talijanska kuhinja Wilson(1999) monografija |
3417. | Talijanske pizze Criscitello(2000) monografija |
3418. | Talijanski za hotelijere Luppi(1983) monografija |
3419. | Taoistički Feng shui Levitt(2003) monografija |
3420. | Tarla Dalal's new Indian vegeterian cookery (1986) monografija |
3421. | Taste of tradition - a book of traditional Slavonian and Istrian recipes (2014) monografija |
3422. | Tatina kuharica Kralj(2010) monografija |
3423. | Tatina studentska kuharica Adum(2003) monografija |
3424. | Teatar u pjatu Grbić(2010) monografija |
3425. | Technology strategies for the hospitality industry Nyheim(2012) monografija |
3426. | Teen moda Munđa-Kobasić(2004) monografija |
3427. | Tehničke i ekonomske značajke različitih sustava individualiziranja troškova grijanja Rajić(2001) analitika (članak) |
3428. | Tehnika poslovanja u ugostiteljstvu Kerčmar(1990) monografija |
3429. | Tehnologija gotovih jela Oluški(1983) monografija |
3430. | Teil 2 (2011) monografija |
3431. | Teletina (2001) monografija |
3432. | Tendencije alokacije budžeta domaćinstva u zemljama poduzetničke ekonomije Denona Bogović(1993) analitika (članak) |
3433. | Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri Ružić(2003) monografija |
3434. | Teorija kroja za dječju odjeću Mikulandra(1961) monografija |
3435. | Teorija kroja za mušku odjeću Centner(1960) monografija |
3436. | Teorija kroja Mikulandra(1958) monografija |
3437. | Teorija kroja Mikulandra(1965) monografija |
3438. | Teorija krojenja Mikulandra(1967) monografija |
3439. | Teorija krojenja Mikulandra(1968) monografija |
3440. | Teorija krojenja Mikulandra(1973) monografija |
3441. | Teorija krojenja Mikulandra(1984) monografija |
3442. | Teorija krojenja Mikulandra(1984) monografija |
3443. | Teorija krojki Mikulandra(1969) monografija |
3444. | Terase i balkoni Strukić(2015) monografija |
3445. | Testenine Dr. Oetker (1987) monografija |
3446. | The American family cookbook Westland(1984) monografija |
3447. | The analysis of competitive forces: the case of hotel enterprises Ogorelc(2005) analitika (članak) |
3448. | The art of Croatian cooking Božin(1997) monografija |
3449. | The Athenian lamp industry and lamp trade from the fourth to the sixth century Karivieri(1999) analitika (članak) |
3450. | The big book of residentials (2004) monografija |
3451. | The book of decorative furniture Foley(1910) monografija |
3452. | The business of hotels Medlik(2000) monografija |
3453. | The chilli cookbook Gunn(1985) monografija |
3454. | The Clothes, foods and houses of Korea (2005) film / video |
3455. | The complete Asian cookbook Tan(1984) monografija |
3456. | The complete book of microwave cooking Bowen(1989) monografija |
3457. | The determinants of quality signalling using star rating in the hotel industry of Croatia Šergo(2015) analitika (članak) |
3458. | The diabetic cookbook Russell Taylor(1984) monografija |
3459. | The diabetic cookbook Russell Taylor(1985) monografija |
3460. | The dictionary of interior design Pegler(1967) monografija |
3461. | The effects of selected macroeconomic variables on the presence of foreign hotels in Croatia Novak(2011) analitika (članak) |
3462. | The family business in tourism and hospitality Getz(2004) monografija |
3463. | The food processor cookbook Spencer(1984) monografija |
3464. | The frequency of Bacillus cereus findings in some food products Jakšić(1996) analitika (članak) |
3465. | The globalization of tourism and hospitality Knowles(2001) monografija |
3466. | The Guggenheim museum Bilbao and Basque high cuisine Plaza(2001) analitika (članak) |
3467. | The hotel enterprise: a business system of project business on the tourism business market Berc-Radišić(2007) analitika (članak) |
3468. | The i diet D'Acampo(2010) monografija |
3469. | The impact of national culture on corporate culture in global hotel companies Cerović(2006) analitika (članak) |
3470. | The influence information technology on the development of human resources in the hotel industry Galičić(2001) analitika (članak) |
3471. | The integration of Croatian hotel industry into the standard European and international performance measurement system Avelini Holjevac(2003) analitika (članak) |
3472. | The international wine and food society's guide to bakery Floris(1970) monografija |
3473. | The International wine and food society's guide to german cookery Adam(1970) monografija |
3474. | The international wine and food society's guide to soups Howe(1970) monografija |
3475. | The Istrian cuisine - new recipes and tastes Semenčić(2012) monografija |
3476. | The lamps of Tiffany studios Feldstein(1992) monografija |
3477. | The little book of cases in hospitality management Tesone(2006) monografija |
3478. | The lodging and food services industry Lattin(2014) monografija |
3479. | The Macmillan guide to home nursing Hastings(1986) monografija |
3480. | The Muffin cookbook (1990) monografija |
3481. | The needlecraft book Gordon(2010) monografija |
3482. | The new complete book of home remodeling, improvement and repair Watkins(1979) monografija |
3483. | The new illustrated do-it-yourself manual Hufnagle(1988) monografija |
3484. | The new strategic orientation in innovating hospitality logistic system Stipanović(2014) analitika (članak) |
3485. | The outdoor beauty and fitness book Brinkley(1983) monografija |
3486. | The Oxford companion to food Davidson(1999) monografija |
3487. | The perfect fit Howarth(1985) monografija |
3488. | The perfect fit Howarth(1985) monografija |
3489. | The procurement process in the hotel industry Pavia(2007) analitika (članak) |
3490. | The quality of hotel performance Avelini Holjevac(2000) analitika (članak) |
3491. | The recipes of "The Batana House" Ferrara(2006) monografija |
3492. | The Regent Esplanade Zagreb (2006) serijska publikacija |
3493. | The restaurant manager's handbook Brown(2007) monografija |
3494. | The restaurant Walker(2010) monografija |
3495. | The right food for your kids Templeton(1985) monografija |
3496. | The role of hotel management and factors of organizational success Pavia(2006) analitika (članak) |
3497. | The Roman cookery of Apicius (1993) monografija |
3498. | The secret of make up Petrić(2006) monografija |
3499. | The sheep and its gifts Dlačić(2013) monografija |
3500. | The smells and tastes of Dalmatian cuisine Ivić(2004) monografija |
 |
- 1 - | - 14 - | - 28 - | - 42 - |