NASLOVI
03.01.2016
str. 24. od 42
2301.
Nonina kuhinja
Miletić(2006)
monografija
2302.
Nonina otočna kuharica
Fazlić(2003)
monografija
2303.
Normativi jela, poslastica i peciva
(1985)
monografija
2304.
Normativi o utrošku živežnih namirnica kod pripremanja hrane i pića
Karapandža(1979)
monografija
2305.
Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu
Katanec(1997)
monografija
2306.
Nostalgična kuharica
(2011)
monografija
2307.
Nostalgična kuharica
(2011)
monografija
2308.
Nostalgične kuharice i kulinarski eseji : literarna arheologija Veljka Barbierija
Ivanišević(2011)
analitika (članak)
2309.
Nouvelles saveurs finlandaises
Makela(1995)
monografija
2310.
Nova hrvatska kuhinja
Butković(2005)
monografija
2311.
Nova klasifikacija i kategorizacija objekata turističke ponude
Mandarić(1992)
analitika (članak)
2312.
Nova klasifikacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata i zahtjevi za proizvodnju
Mandarić(1990)
analitika (članak)
2313.
Nova klasifikacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata
Mandarić(1993)
analitika (članak)
2314.
Nova kuharica
(2005)
monografija
2315.
Nova kuharica
Kezele(1995)
monografija
2316.
Nova kuharica
Kezele(2000)
monografija
2317.
Nova Sacher kuharica suvremene austrijske kuhinje
Guertler(2006)
monografija
2318.
Nova tradicionalna hrvatska kuharica
Šimonović(2005)
monografija
2319.
Nova tradicionalna hrvatska kuharica
Šimonović(2006)
monografija
2320.
Nova zagrebačka kuharica
Kumičić(19--)
monografija
2321.
Nova zagrebačka kuharica
Kumičić(19--)
monografija
2322.
Nova zagrebačka kuharica
Kumičić(1995)
monografija
2323.
Nova zagrebačka kuharica
Kumičić(2005)
monografija
2324.
Nova zajedno složena zagrebačka kuharska knjiga
Birling(2006)
monografija
2325.
Nove hrvatske posebne uzance u ugostiteljstvu
Gorenc(1995)
analitika (članak)
2326.
Nove ideje u vezi s primjenom glačarskih garnitura u kemijskim čistionicama
Mark(1965)
monografija
2327.
Nove torte i brze poslastice
Radosavljević(1990)
monografija
2328.
Nove torte i brze poslastice
Radosavljević(1990)
monografija
2329.
Novi kuvar i biljar
Jelušić(1983)
monografija
2330.
Novi kuvar i biljar
Jelušić(1985)
monografija
2331.
Novi okusi istarske kuhinje
Semenčić(2012)
monografija
2332.
Novi smjer u američkom restauraterstvu
Ivaniš(1992)
analitika (članak)
2333.
Novi wok
Vijayakar(2005)
monografija
2334.
Novi wok
Vijayakar(2014)
monografija
2335.
Novim turističkim zakonima do kvalitetnije usluge i zaštite potrošača
Kolesar(1995)
analitika (članak)
2336.
Novo ustrojstvo računovodstvenog informacijskog sustava u hotelijerstvu Hrvatske
Peršić(1992)
analitika (članak)
2337.
Novodvorska kuharica
Skurjeni(2001)
monografija
2338.
Noževi i bodeži na tlu Hrvatske od prapovijesti do 1945. godine
Aralica(2008)
monografija
2339.
Numerički model procesa sušenja dječje hrane u sušari s valjcima
Jurendić(2010)
monografija
2340.
Nutella
Cauvin(2014)
monografija
2341.
Nutrition research
(1981)
serijska publikacija
2342.
Nutrition through the life cycle
(2014)
monografija
2343.
Nužnici i kultura stanovanja jadranske Hrvatske kroz kasni srednji vijek i renesansu
Solis(2012)
monografija
2344.
Njega bolesnika i prva pomoć u kući
Vnuk(1984)
monografija
2345.
Njega bolesnika i prva pomoć u kući
Vnuk(1986)
monografija
2346.
Njega bolesnika i prva pomoć u kući
Vnuk(1995)
monografija
2347.
Njega bolesnog djeteta s prirodnim ljekovitim sredstvima i postupcima kućnog liječenja
Markoč(2003)
monografija
2348.
Njega i rehabilitacija u uvjetima kućnog liječenja bolesnika
(1987)
monografija
2349.
Njega kose
Gundrum-Oriovčanin(2007)
monografija
2350.
Njega tekstila
Soljačić(2005)
monografija
2351.
Njupko vam predstavlja
(1998)
monografija
2352.
O ekonomskim, tržišnim, organizacionim i tehnološkim aspektima razvoja turizma
(1983)
monografija
2353.
O konzerviranju zdravog i nitastog krumpira
Kvakan(1951)
monografija
2354.
O sagu i staklu
Muzej Mimara(1998)
monografija
2355.
O uporabi recikliranih plastomera u proizvodnji ambalaže za namirnice
Haberle(1997)
analitika (članak)
2356.
O vitaminiziranju nekih živežnih namirnica
Mihelić(1952)
monografija
2357.
Obilje
Ottolenghi(2015)
monografija
2358.
Obilježja hrvatske hotelske ponude
Pavia(2003)
analitika (članak)
2359.
Obiteljska kuharica
Grafenauer(2003)
monografija
2360.
Obiteljska kuharica
Pavičić(1999)
monografija
2361.
Obiteljska kuhinja
(2004)
monografija
2362.
Obiteljska kuhinja
(2011)
monografija
2363.
Obiteljski objed
Mirić(2003)
monografija
2364.
Obiteljski objed
Mirić(2003)
monografija
2365.
Obiteljski objed
Mirić(2003)
monografija
2366.
Obiteljski objed
Mirić(2004)
monografija
2367.
Obiteljski ručak
Adria(2014)
monografija
2368.
Objed za pola sata
Vlahović(1999)
monografija
2369.
Objed za pola sata
Vlahović(2002)
monografija
2370.
Oblici i učinci organizacijske strukture u hotelijerstvu na primjeru "Jadran" d.d. Crikvenica
Brkić(1997)
monografija
2371.
Oblikovanje turističke ponude u gradu Zagrebu, s osvrtom na politiku cijena i tržišno segmentiranje
Vičić(2006)
monografija
2372.
Oblizeki
Brkan(2006)
monografija
2373.
Obnavljamo na najboljši način
Horstmann(1986)
monografija
2374.
Obnova obrazovnog sustava u funkciji razvoja hotelijerstva Hrvatske
Peršić(1996)
analitika (članak)
2375.
Obrazovanje i obuka hotelskih i turističkih managera u Hrvatskoj
Kivela(1997)
analitika (članak)
2376.
Ocjena ekonomsko-financijske efikasnosti investicijskih ulaganja u hotelske objekte
Popović(1997)
monografija
2377.
Od adventa do Sveta tri kralja
Sitta(2012)
monografija
2378.
Od kruha do kolača
(2001)
monografija
2379.
Od prvog obroka do školske užine
Komnenović(2010)
monografija
2380.
Od prvog obroka do školske užine
Komnenović(2011)
monografija
2381.
Od slavenskog do mediteranskog
Scur(2015)
monografija
2382.
Od udice do kuharice
Kovacs(2002)
monografija
2383.
Odabir metalne ambalaže za pakiranje prehrambenih proizvoda
Galić(1996)
analitika (članak)
2384.
Odijevanje
Šarić(1981)
monografija
2385.
Odijevanje
Šarić(1982)
monografija
2386.
Odjeća mornara u 16. stoljeću
Gušić(1976)
monografija
2387.
Odjek Neretve
Bijač(2008)
monografija
2388.
Odnos potrošača prema hrani i onoj - genetski modificiranoj
Pavlek(2003)
analitika (članak)
2389.
Odnosi s javnošću i uspješnost hotelskog menadžmenta
Tomašević(2002)
monografija
2390.
Odnosi s javnošću u luksuznim hotelima
Tomašević(2000)
analitika (članak)
2391.
Određivanje termofizikalnih svojstava smrznute hrane
Kovačević(1997)
monografija
2392.
Odresci
Proebst(2006)
monografija
2393.
Održivo gospodarenje energijom u životnom vijeku hotela
Peršić Živadinov(2012)
elektronička građa
2394.
Održivo gospodarenje energijom u životnom vijeku hotela
Peršić Živadinov(2012)
monografija
2395.
Oesterreichische Lieblingsspeisen
Wagner-Wittula(2009)
monografija
2396.
Ogledalo vašeg doma
(2005)
serijska publikacija
2397.
Okinawski način
Willcox(2006)
monografija
2398.
Oksekoed
Tardini(1975)
monografija
2399.
Okus doma
Bužinkić(2014)
monografija
2400.
Okusi dalmatinske kuhinje
Šimonović(2003)
monografija
- 1 -
- 14 -
- 28 -
- 42 -
Jednostavno pretraživanje
|
Složeno pretraživanje
|
Primjeri
|
Mreža knjižnica
|
Početak
© 2008
Unibis