str.23/ 42 NASLOVI 03.01.2016str. 24. od 42 
2301.   Nonina kuhinja Miletić(2006) monografija
2302.   Nonina otočna kuharica Fazlić(2003) monografija
2303.   Normativi jela, poslastica i peciva (1985) monografija
2304.   Normativi o utrošku živežnih namirnica kod pripremanja hrane i pića Karapandža(1979) monografija
2305.   Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu Katanec(1997) monografija
2306.   Nostalgična kuharica (2011) monografija
2307.   Nostalgična kuharica (2011) monografija
2308.   Nostalgične kuharice i kulinarski eseji : literarna arheologija Veljka Barbierija Ivanišević(2011) analitika (članak)
2309.   Nouvelles saveurs finlandaises Makela(1995) monografija
2310.   Nova hrvatska kuhinja Butković(2005) monografija
2311.   Nova klasifikacija i kategorizacija objekata turističke ponude Mandarić(1992) analitika (članak)
2312.   Nova klasifikacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata i zahtjevi za proizvodnju Mandarić(1990) analitika (članak)
2313.   Nova klasifikacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata Mandarić(1993) analitika (članak)
2314.   Nova kuharica (2005) monografija
2315.   Nova kuharica Kezele(1995) monografija
2316.   Nova kuharica Kezele(2000) monografija
2317.   Nova Sacher kuharica suvremene austrijske kuhinje Guertler(2006) monografija
2318.   Nova tradicionalna hrvatska kuharica Šimonović(2005) monografija
2319.   Nova tradicionalna hrvatska kuharica Šimonović(2006) monografija
2320.   Nova zagrebačka kuharica Kumičić(19--) monografija
2321.   Nova zagrebačka kuharica Kumičić(19--) monografija
2322.   Nova zagrebačka kuharica Kumičić(1995) monografija
2323.   Nova zagrebačka kuharica Kumičić(2005) monografija
2324.   Nova zajedno složena zagrebačka kuharska knjiga Birling(2006) monografija
2325.   Nove hrvatske posebne uzance u ugostiteljstvu Gorenc(1995) analitika (članak)
2326.   Nove ideje u vezi s primjenom glačarskih garnitura u kemijskim čistionicama Mark(1965) monografija
2327.   Nove torte i brze poslastice Radosavljević(1990) monografija
2328.   Nove torte i brze poslastice Radosavljević(1990) monografija
2329.   Novi kuvar i biljar Jelušić(1983) monografija
2330.   Novi kuvar i biljar Jelušić(1985) monografija
2331.   Novi okusi istarske kuhinje Semenčić(2012) monografija
2332.   Novi smjer u američkom restauraterstvu Ivaniš(1992) analitika (članak)
2333.   Novi wok Vijayakar(2005) monografija
2334.   Novi wok Vijayakar(2014) monografija
2335.   Novim turističkim zakonima do kvalitetnije usluge i zaštite potrošača Kolesar(1995) analitika (članak)
2336.   Novo ustrojstvo računovodstvenog informacijskog sustava u hotelijerstvu Hrvatske Peršić(1992) analitika (članak)
2337.   Novodvorska kuharica Skurjeni(2001) monografija
2338.   Noževi i bodeži na tlu Hrvatske od prapovijesti do 1945. godine Aralica(2008) monografija
2339.   Numerički model procesa sušenja dječje hrane u sušari s valjcima Jurendić(2010) monografija
2340.   Nutella Cauvin(2014) monografija
2341.   Nutrition research (1981) serijska publikacija
2342.   Nutrition through the life cycle (2014) monografija
2343.   Nužnici i kultura stanovanja jadranske Hrvatske kroz kasni srednji vijek i renesansu Solis(2012) monografija
2344.   Njega bolesnika i prva pomoć u kući Vnuk(1984) monografija
2345.   Njega bolesnika i prva pomoć u kući Vnuk(1986) monografija
2346.   Njega bolesnika i prva pomoć u kući Vnuk(1995) monografija
2347.   Njega bolesnog djeteta s prirodnim ljekovitim sredstvima i postupcima kućnog liječenja Markoč(2003) monografija
2348.   Njega i rehabilitacija u uvjetima kućnog liječenja bolesnika (1987) monografija
2349.   Njega kose Gundrum-Oriovčanin(2007) monografija
2350.   Njega tekstila Soljačić(2005) monografija
2351.   Njupko vam predstavlja (1998) monografija
2352.   O ekonomskim, tržišnim, organizacionim i tehnološkim aspektima razvoja turizma (1983) monografija
2353.   O konzerviranju zdravog i nitastog krumpira Kvakan(1951) monografija
2354.   O sagu i staklu Muzej Mimara(1998) monografija
2355.   O uporabi recikliranih plastomera u proizvodnji ambalaže za namirnice Haberle(1997) analitika (članak)
2356.   O vitaminiziranju nekih živežnih namirnica Mihelić(1952) monografija
2357.   Obilje Ottolenghi(2015) monografija
2358.   Obilježja hrvatske hotelske ponude Pavia(2003) analitika (članak)
2359.   Obiteljska kuharica Grafenauer(2003) monografija
2360.   Obiteljska kuharica Pavičić(1999) monografija
2361.   Obiteljska kuhinja (2004) monografija
2362.   Obiteljska kuhinja (2011) monografija
2363.   Obiteljski objed Mirić(2003) monografija
2364.   Obiteljski objed Mirić(2003) monografija
2365.   Obiteljski objed Mirić(2003) monografija
2366.   Obiteljski objed Mirić(2004) monografija
2367.   Obiteljski ručak Adria(2014) monografija
2368.   Objed za pola sata Vlahović(1999) monografija
2369.   Objed za pola sata Vlahović(2002) monografija
2370.   Oblici i učinci organizacijske strukture u hotelijerstvu na primjeru "Jadran" d.d. Crikvenica Brkić(1997) monografija
2371.   Oblikovanje turističke ponude u gradu Zagrebu, s osvrtom na politiku cijena i tržišno segmentiranje Vičić(2006) monografija
2372.   Oblizeki Brkan(2006) monografija
2373.   Obnavljamo na najboljši način Horstmann(1986) monografija
2374.   Obnova obrazovnog sustava u funkciji razvoja hotelijerstva Hrvatske Peršić(1996) analitika (članak)
2375.   Obrazovanje i obuka hotelskih i turističkih managera u Hrvatskoj Kivela(1997) analitika (članak)
2376.   Ocjena ekonomsko-financijske efikasnosti investicijskih ulaganja u hotelske objekte Popović(1997) monografija
2377.   Od adventa do Sveta tri kralja Sitta(2012) monografija
2378.   Od kruha do kolača (2001) monografija
2379.   Od prvog obroka do školske užine Komnenović(2010) monografija
2380.   Od prvog obroka do školske užine Komnenović(2011) monografija
2381.   Od slavenskog do mediteranskog Scur(2015) monografija
2382.   Od udice do kuharice Kovacs(2002) monografija
2383.   Odabir metalne ambalaže za pakiranje prehrambenih proizvoda Galić(1996) analitika (članak)
2384.   Odijevanje Šarić(1981) monografija
2385.   Odijevanje Šarić(1982) monografija
2386.   Odjeća mornara u 16. stoljeću Gušić(1976) monografija
2387.   Odjek Neretve Bijač(2008) monografija
2388.   Odnos potrošača prema hrani i onoj - genetski modificiranoj Pavlek(2003) analitika (članak)
2389.   Odnosi s javnošću i uspješnost hotelskog menadžmenta Tomašević(2002) monografija
2390.   Odnosi s javnošću u luksuznim hotelima Tomašević(2000) analitika (članak)
2391.   Određivanje termofizikalnih svojstava smrznute hrane Kovačević(1997) monografija
2392.   Odresci Proebst(2006) monografija
2393.   Održivo gospodarenje energijom u životnom vijeku hotela Peršić Živadinov(2012) elektronička građa
2394.   Održivo gospodarenje energijom u životnom vijeku hotela Peršić Živadinov(2012) monografija
2395.   Oesterreichische Lieblingsspeisen Wagner-Wittula(2009) monografija
2396.   Ogledalo vašeg doma (2005) serijska publikacija
2397.   Okinawski način Willcox(2006) monografija
2398.   Oksekoed Tardini(1975) monografija
2399.   Okus doma Bužinkić(2014) monografija
2400.   Okusi dalmatinske kuhinje Šimonović(2003) monografija
str.25/ 42 - 1 -- 14 -- 28 -- 42 -
Jednostavno pretraživanje | Složeno pretraživanje | Primjeri | Mreža knjižnica | Početak
nazad
© 2008 Unibis