NASLOVI
03.01.2016
str. 25. od 42
2401.
Okusi istarske i primorske kuhinje
Šimonović(2003)
monografija
2402.
Okusi istarske kuhinje
Šimonović(2006)
monografija
2403.
Okusi Kine
Klarić(2004)
monografija
2404.
Okusi Mediterana
(2006)
monografija
2405.
Okusi slavonske kuhinje
Šimonović(2003)
monografija
2406.
Okusi slavonske kuhinje
Šimonović(2003)
monografija
2407.
Okusi straha
Grbić(2014)
monografija
2408.
Okusi tradicije - kuharica tradicijske kuhinje Slavonije i Istre
(2014)
monografija
2409.
Okusi varaždinskoga kraja
Crleni(2005)
monografija
2410.
Okusi zagrebačke i zagorske kuhinje
Šimonović(2003)
monografija
2411.
Okusi zagrebačke i zagorske kuhinje
Šimonović(2003)
monografija
2412.
Olivia's cookbook
Ožanić(2008)
monografija
2413.
Olivijina cibalitanska kuharica
Ožanić(2004)
monografija
2414.
Omake
(1989)
monografija
2415.
Omas Kochrezepte fuer Leute von heute
Schoenfeldt(1984)
monografija
2416.
Omiljeni zimski kolači
(2013)
monografija
2417.
Omiške marende
Baučić(2009)
monografija
2418.
Online turizam
Marković(2014)
elektronička građa
2419.
Opaki zalogaji
Bourdain(2011)
monografija
2420.
Opera di m. Bartolomeo Scappi, cuoco secreto di papa Pio Quinto diuisa in sei libri ... Con il discorso funerale, che fu fatto nelle essequie di papa Paulo III
Scappi(1596)
monografija
2421.
Oporezivanje prometa proizvoda u ugostiteljstvu
Roller(1991)
analitika (članak)
2422.
Opravka mašina za pranje rublja
Milašinović(1980)
monografija
2423.
Opravka mašina za pranje rublja
Milašinović(1983)
monografija
2424.
Opravka mašina za pranje rublja
Milašinović(1985)
monografija
2425.
Opravka mašina za pranje rublja
Milašinović(1989)
monografija
2426.
Opravka mašina za pranje rublja
Milašinović(1991)
monografija
2427.
Opravke u kući
Šimić(1985)
monografija
2428.
Oprema i procedure koje reduciraju hotelske troškove energije
Levy(1997)
analitika (članak)
2429.
Optimalan broj i struktura kadrova u hotelu
Avelini Holjevac(1991)
analitika (članak)
2430.
Optimalizacija organizacijskog sustava hotelske kompanije
Tidić(2009)
monografija
2431.
Optimalizacija upravljanja poslovnim funkcijama u hotelijerstvu
Beljan(2006)
monografija
2432.
Oral and written communicative patterns in English language teaching (ELT) for the hotel and tourism industry
Bosnar-Valković(2003)
analitika (članak)
2433.
Organic foods consumers in Hong Kong
Yap(2012)
analitika (članak)
2434.
Organising human capital in a hotel
Pavia(2007)
analitika (članak)
2435.
Organizacija hotelske ponude Istre za međunarodno turističko tržište
Floričić(2012)
elektronička građa
2436.
Organizacija hotelske ponude Istre za međunarodno turističko tržište
Floričić(2012)
monografija
2437.
Organizacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata
Cerović(2005)
monografija
2438.
Organizacija i poslovanje OUR-a u ugostiteljstvu
Kobašić(1981)
monografija
2439.
Organizacija i tehnika na hotelsko rabotanje
Cickovski(1986)
monografija
2440.
Organizacija i tehnika poslovanja hotelskog prijemnog odjela
Šimac(1982)
monografija
2441.
Organizacija i tehnika poslovanja hotelskog prijemnog odjeljenja
Šimac(1978)
monografija
2442.
Organizacija i tehnika rada u hotelskim OUR-ima - kuhinja
Ivić(1980)
monografija
2443.
Organizacija informiranja gostiju u hotelskoj kući
Lucianović(1987)
monografija
2444.
Organizacija poslovnih funkcija hotelskih tvrtki u državnom i privatnom vlasništvu
Radić(2010)
monografija
2445.
Organizacija poslovnih funkcija hotelskih tvrtki u državnom i provatnom vlasništvu
Radić(2010)
elektronička građa
2446.
Organizacija rada u hotelu
(1994)
monografija
2447.
Organizacija smještaja i prehrane
Lucianović(2002)
monografija
2448.
Organizacija u funkciji kvalitetnije smještajne hotelske ponude
Zaninović(2001)
elektronička građa
2449.
Organizacija u funkciji kvalitetnije smještajne hotelske ponude
Zaninović(2001)
monografija
2450.
Organizacija ugostiteljskih i turističkih organizacija udruženog rada
Štambuk(1979)
monografija
2451.
Organizacija ugostiteljskih poduzeća
Štambuk(1972)
monografija
2452.
Organizacija ugostiteljskih poduzeća
Štambuk(1975)
monografija
2453.
Organizacija, tehnika i ekonomika ugostiteljskih poduzeća i radnji
Detela(1959)
monografija
2454.
Organizacijska osnova hotelskog objekta
Carević(1990)
analitika (članak)
2455.
Organizacijsko funkcioniranje menadžmenta u hotelskom poslovnom sustavu
Jerković(2004)
monografija
2456.
Organizational behaviour in hotels and restaurants
Guerrier(1999)
monografija
2457.
Organizational justice perceptions in work life: research on accommodation firms
Ehtiyar(2006)
analitika (članak)
2458.
Organizational silence: a survey on employees working in a chain hotel
Ehtiyar(2008)
analitika (članak)
2459.
Organiziranje u hotelijerstvu kao funkcija menadžmenta
Pavia(2006)
analitika (članak)
2460.
Organski dom
Richardson(2009)
monografija
2461.
Oriental cooking
(1989)
monografija
2462.
Oriflame vjesnik
(1996)
serijska publikacija
2463.
Osiguranje u sustavu kvalitete hotelske industrije
Peruško(2001)
monografija
2464.
Osnovano Hrvatsko udruženje hotelijera
Dronjić(1992)
analitika (članak)
2465.
Osnove ekonomike poduzeća s posebnom ekonomikom ugostiteljskih poduzeća
Štambuk(1970)
monografija
2466.
Osnove higijene za ugostitelje
Cetinić(1980)
monografija
2467.
Osnove higijene za ugostitelje
Cetinić(1981)
monografija
2468.
Osnove higijene za ugostitelje
Cetinić(1983)
monografija
2469.
Osnove kukičanja
Whiting(2014)
monografija
2470.
Osnove nauke o ishrani
Manger(1975)
monografija
2471.
Osnove pletenja
Crompton(2014)
monografija
2472.
Osnove poslovne psihologije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu
Stary(1981)
monografija
2473.
Osnove poslovne psihologije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu
Stary(1983)
monografija
2474.
Osnove pripremanja jela
Šakota(1983)
monografija
2475.
Osnovi domaćinstva
Bojić(1983)
monografija
2476.
Osnovi na ugostitelsko-turističkoto rabotenje
Kamenjarska(1984)
monografija
2477.
Osnovi pripremanja jela
Šakota(1985)
monografija
2478.
Osnovna načela organizacije marketinga ugostiteljsko - turističkih poduzeća
Cicvarić(1993)
analitika (članak)
2479.
Osnovni sadržaji suvremene turističke ponude
Kobašić(1991)
analitika (članak)
2480.
Osnovni zakon o ugostiteljskoj delatnosti i Zakon o samostalnim ugostiteljima sa komentarom
Bukumirović(1965)
monografija
2481.
Osobitosti proizvoda u sklopu marketing-programa ugostiteljskog subjekta
Ružić(1996)
analitika (članak)
2482.
Osoblje
Ružić(1998)
analitika (članak)
2483.
Osvježenje iz čaše
Vlahović(1986)
monografija
2484.
Otroci kuhajo in pečejo
Gutta(1986)
monografija
2485.
Otroci kuhajo in pečejo
Gutta(1988)
monografija
2486.
Otroška oblačila
Heine(1983)
monografija
2487.
Our favorite recipes
(1978)
monografija
2488.
Our favourite Croatian recipes
(1987)
monografija
2489.
Ovca i njezini darovi
Dlačić(2013)
monografija
2490.
Ozad Arene
Gagliardi(2015)
monografija
2491.
Oživite staro pohištvo
Barker(1999)
monografija
2492.
Palačinke slane i slatke
Biluš(2009)
monografija
2493.
Palačinke
Lizambard(2014)
monografija
2494.
Palačinke
Marčetić(2008)
monografija
2495.
Palačinke
Regvart Muić(2004)
monografija
2496.
Paleo dijeta
Cordain(2011)
monografija
2497.
Pametna kuharica
(2010)
monografija
2498.
Pametne kuće
Čunko(2002)
analitika (članak)
2499.
Papreno i pikantno
(2003)
monografija
2500.
Parket na podnom grijanju
Turkulin(2010)
monografija
- 1 -
- 14 -
- 28 -
- 42 -
Jednostavno pretraživanje
|
Složeno pretraživanje
|
Primjeri
|
Mreža knjižnica
|
Početak
© 2008
Unibis