str.24/ 42 NASLOVI 03.01.2016str. 25. od 42 
2401.   Okusi istarske i primorske kuhinje Šimonović(2003) monografija
2402.   Okusi istarske kuhinje Šimonović(2006) monografija
2403.   Okusi Kine Klarić(2004) monografija
2404.   Okusi Mediterana (2006) monografija
2405.   Okusi slavonske kuhinje Šimonović(2003) monografija
2406.   Okusi slavonske kuhinje Šimonović(2003) monografija
2407.   Okusi straha Grbić(2014) monografija
2408.   Okusi tradicije - kuharica tradicijske kuhinje Slavonije i Istre (2014) monografija
2409.   Okusi varaždinskoga kraja Crleni(2005) monografija
2410.   Okusi zagrebačke i zagorske kuhinje Šimonović(2003) monografija
2411.   Okusi zagrebačke i zagorske kuhinje Šimonović(2003) monografija
2412.   Olivia's cookbook Ožanić(2008) monografija
2413.   Olivijina cibalitanska kuharica Ožanić(2004) monografija
2414.   Omake (1989) monografija
2415.   Omas Kochrezepte fuer Leute von heute Schoenfeldt(1984) monografija
2416.   Omiljeni zimski kolači (2013) monografija
2417.   Omiške marende Baučić(2009) monografija
2418.   Online turizam Marković(2014) elektronička građa
2419.   Opaki zalogaji Bourdain(2011) monografija
2420.   Opera di m. Bartolomeo Scappi, cuoco secreto di papa Pio Quinto diuisa in sei libri ... Con il discorso funerale, che fu fatto nelle essequie di papa Paulo III Scappi(1596) monografija
2421.   Oporezivanje prometa proizvoda u ugostiteljstvu Roller(1991) analitika (članak)
2422.   Opravka mašina za pranje rublja Milašinović(1980) monografija
2423.   Opravka mašina za pranje rublja Milašinović(1983) monografija
2424.   Opravka mašina za pranje rublja Milašinović(1985) monografija
2425.   Opravka mašina za pranje rublja Milašinović(1989) monografija
2426.   Opravka mašina za pranje rublja Milašinović(1991) monografija
2427.   Opravke u kući Šimić(1985) monografija
2428.   Oprema i procedure koje reduciraju hotelske troškove energije Levy(1997) analitika (članak)
2429.   Optimalan broj i struktura kadrova u hotelu Avelini Holjevac(1991) analitika (članak)
2430.   Optimalizacija organizacijskog sustava hotelske kompanije Tidić(2009) monografija
2431.   Optimalizacija upravljanja poslovnim funkcijama u hotelijerstvu Beljan(2006) monografija
2432.   Oral and written communicative patterns in English language teaching (ELT) for the hotel and tourism industry Bosnar-Valković(2003) analitika (članak)
2433.   Organic foods consumers in Hong Kong Yap(2012) analitika (članak)
2434.   Organising human capital in a hotel Pavia(2007) analitika (članak)
2435.   Organizacija hotelske ponude Istre za međunarodno turističko tržište Floričić(2012) elektronička građa
2436.   Organizacija hotelske ponude Istre za međunarodno turističko tržište Floričić(2012) monografija
2437.   Organizacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata Cerović(2005) monografija
2438.   Organizacija i poslovanje OUR-a u ugostiteljstvu Kobašić(1981) monografija
2439.   Organizacija i tehnika na hotelsko rabotanje Cickovski(1986) monografija
2440.   Organizacija i tehnika poslovanja hotelskog prijemnog odjela Šimac(1982) monografija
2441.   Organizacija i tehnika poslovanja hotelskog prijemnog odjeljenja Šimac(1978) monografija
2442.   Organizacija i tehnika rada u hotelskim OUR-ima - kuhinja Ivić(1980) monografija
2443.   Organizacija informiranja gostiju u hotelskoj kući Lucianović(1987) monografija
2444.   Organizacija poslovnih funkcija hotelskih tvrtki u državnom i privatnom vlasništvu Radić(2010) monografija
2445.   Organizacija poslovnih funkcija hotelskih tvrtki u državnom i provatnom vlasništvu Radić(2010) elektronička građa
2446.   Organizacija rada u hotelu (1994) monografija
2447.   Organizacija smještaja i prehrane Lucianović(2002) monografija
2448.   Organizacija u funkciji kvalitetnije smještajne hotelske ponude Zaninović(2001) elektronička građa
2449.   Organizacija u funkciji kvalitetnije smještajne hotelske ponude Zaninović(2001) monografija
2450.   Organizacija ugostiteljskih i turističkih organizacija udruženog rada Štambuk(1979) monografija
2451.   Organizacija ugostiteljskih poduzeća Štambuk(1972) monografija
2452.   Organizacija ugostiteljskih poduzeća Štambuk(1975) monografija
2453.   Organizacija, tehnika i ekonomika ugostiteljskih poduzeća i radnji Detela(1959) monografija
2454.   Organizacijska osnova hotelskog objekta Carević(1990) analitika (članak)
2455.   Organizacijsko funkcioniranje menadžmenta u hotelskom poslovnom sustavu Jerković(2004) monografija
2456.   Organizational behaviour in hotels and restaurants Guerrier(1999) monografija
2457.   Organizational justice perceptions in work life: research on accommodation firms Ehtiyar(2006) analitika (članak)
2458.   Organizational silence: a survey on employees working in a chain hotel Ehtiyar(2008) analitika (članak)
2459.   Organiziranje u hotelijerstvu kao funkcija menadžmenta Pavia(2006) analitika (članak)
2460.   Organski dom Richardson(2009) monografija
2461.   Oriental cooking (1989) monografija
2462.   Oriflame vjesnik (1996) serijska publikacija
2463.   Osiguranje u sustavu kvalitete hotelske industrije Peruško(2001) monografija
2464.   Osnovano Hrvatsko udruženje hotelijera Dronjić(1992) analitika (članak)
2465.   Osnove ekonomike poduzeća s posebnom ekonomikom ugostiteljskih poduzeća Štambuk(1970) monografija
2466.   Osnove higijene za ugostitelje Cetinić(1980) monografija
2467.   Osnove higijene za ugostitelje Cetinić(1981) monografija
2468.   Osnove higijene za ugostitelje Cetinić(1983) monografija
2469.   Osnove kukičanja Whiting(2014) monografija
2470.   Osnove nauke o ishrani Manger(1975) monografija
2471.   Osnove pletenja Crompton(2014) monografija
2472.   Osnove poslovne psihologije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu Stary(1981) monografija
2473.   Osnove poslovne psihologije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu Stary(1983) monografija
2474.   Osnove pripremanja jela Šakota(1983) monografija
2475.   Osnovi domaćinstva Bojić(1983) monografija
2476.   Osnovi na ugostitelsko-turističkoto rabotenje Kamenjarska(1984) monografija
2477.   Osnovi pripremanja jela Šakota(1985) monografija
2478.   Osnovna načela organizacije marketinga ugostiteljsko - turističkih poduzeća Cicvarić(1993) analitika (članak)
2479.   Osnovni sadržaji suvremene turističke ponude Kobašić(1991) analitika (članak)
2480.   Osnovni zakon o ugostiteljskoj delatnosti i Zakon o samostalnim ugostiteljima sa komentarom Bukumirović(1965) monografija
2481.   Osobitosti proizvoda u sklopu marketing-programa ugostiteljskog subjekta Ružić(1996) analitika (članak)
2482.   Osoblje Ružić(1998) analitika (članak)
2483.   Osvježenje iz čaše Vlahović(1986) monografija
2484.   Otroci kuhajo in pečejo Gutta(1986) monografija
2485.   Otroci kuhajo in pečejo Gutta(1988) monografija
2486.   Otroška oblačila Heine(1983) monografija
2487.   Our favorite recipes (1978) monografija
2488.   Our favourite Croatian recipes (1987) monografija
2489.   Ovca i njezini darovi Dlačić(2013) monografija
2490.   Ozad Arene Gagliardi(2015) monografija
2491.   Oživite staro pohištvo Barker(1999) monografija
2492.   Palačinke slane i slatke Biluš(2009) monografija
2493.   Palačinke Lizambard(2014) monografija
2494.   Palačinke Marčetić(2008) monografija
2495.   Palačinke Regvart Muić(2004) monografija
2496.   Paleo dijeta Cordain(2011) monografija
2497.   Pametna kuharica (2010) monografija
2498.   Pametne kuće Čunko(2002) analitika (članak)
2499.   Papreno i pikantno (2003) monografija
2500.   Parket na podnom grijanju Turkulin(2010) monografija
str.26/ 42 - 1 -- 14 -- 28 -- 42 -
Jednostavno pretraživanje | Složeno pretraživanje | Primjeri | Mreža knjižnica | Početak
nazad
© 2008 Unibis